Op deze pagina kunt u een aantal links vinden naar websites over het christelijk geloof en over ons landelijke kerkverband.

Wilt u meer weten over het christelijk geloof? En/of bent u op zoek naar God? Er zijn op het internet talloze websites waar u meer informatie kunt vinden over de inhoud van het christelijk geloof. Graag verwijzen we hier naar enkele van de sites.

http://vragenovergeloven.nl/
http://www.ikzoekgod.nl
http://why.jesus.net/waaromjezus
http://www.waaromjezusvoorjou.nl

Elders op deze website (Cursussen) kunt u lezen dat onze gemeente, in samenwerking met andere Delftse kerken, regelmatig cursussen over het christelijk geloof organiseert. Dit zijn de Alpha-cursus en de Oriëntatie-cursus Christelijk Geloof. In de Agenda kunt u zien of er binnenkort een cursus van start gaat. Graag geven we u bij deze ook de links naar de landelijke websites van deze cursussen!

http://www.alpha-cursus.nl
http://www.izb.nl/bestellen/cursussen/orientatiecursus-christelijk-geloof

De Christelijke Gereformeerde Kerk van Delft hoort bij het landelijke verband van de Christelijke Gereformeerde Kerken (CGK). Op de landelijke website kunt u meer informatie vinden over het reilen en zeilen van ons landelijke kerkverband:

http://www.cgk.nl

CGK-logo-zwart