Welkom!

Hartelijk welkom op de website van de Christelijke Gereformeerde Kerk Delft. Via deze website kunt u onze diensten beluisteren en een kijkje nemen bij onze andere activiteiten.
Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten of als u misschien wel hulp nodig hebt. U vindt op deze website ook de daarvoor benodigde contactgegevens.

U bent van harte welkom om ons niet alleen digitaal, maar ook in levenden lijve te ontmoeten!
U kunt ons kerkgebouw “Het Boek” vinden aan de Sandinoweg 151 in de Delftse wijk Tanthof. Na meer dan 100 jaar gekerkt te hebben in de Delftse binnenstad, is onze gemeente begin 2014 naar Tanthof verhuisd, een wijk met meer dan 15.000 inwoners waar nog niet eerder een kerk was. Zo maken we als kerk in sommige opzichten een heel nieuwe start op een nieuwe plek.

Onze kerk is een hechte maar open gemeenschap van ongeveer 200 leden uit Delft en omgeving. Wat ons bindt is het geloof in Jezus Christus, die ons wil redden en een heel nieuw leven wil geven dat in het teken staat van de relatie met God. We willen graag kerk zijn in de voetsporen van Jezus. Dat houdt in dat we samen tot eer van God willen leven en er willen zijn voor de mensen om ons heen, ook in de stad en in de wijk.

Op deze website kunt u meer informatie vinden over onze kerk, onze missie en over het christelijk geloof, maar ook allerlei praktische informatie: de agenda, nieuwsberichten, kerkdiensten, activiteiten en contactgegevens.

We hopen u te mogen ontmoeten!