Wij hebben niet alleen een mooi kerkgebouw, maar ook een heerlijke kerktuin. Deze kerktuin is een plek om tot rust te komen en biedt voldoende mogelijkheden voor ontmoeting en buitenactiviteiten. De tuin is omringd door een beschutting gevende beukenhaag en staat vol met vaste planten die bijen en vlinders aantrekken. Daarmee is de tuin van het vroege voorjaar tot de late herfst aantrekkelijk voor mens en dier. Ook hebben we enkele fruitbomen geplant zodat we over een aantal jaren hopelijk kunnen genieten en uitdelen van het goede.

De tuinwerkgroep onderhoud deze tuin en het erf. Op elke tweede zaterdag van de maand (vanaf 10.00 uur) werken we een paar uurtjes met elkaar in de tuin: wieden, knippen, vegen, schilderen, planten en verplanten… maar vooral ook genieten van een stukje van Gods schepping en de ontmoeting met elkaar. Ook zin om mee te doen of om gewoon even te genieten? Kom gerust langs! Groene vingers zijn niet nodig. Iedereen is welkom!

Aan de glazen wand van de kerkzaal is een nestkast met webcam geplaatst. Zo is het bouwen van nestjes en het opgroeien jonge (kerk)mezen of -mussen goed te volgen..

‘Hoe lieflijk is uw woning, HEER van de hemelse machten……. Zelfs de mus vindt een huis en de zwaluw een nest, waarin ze haar jongen neerlegt, bij uw altaren, HEER van de hemelse machten, mijn koning en mijn God’ Psalm 84: 2, 4

CONTACTPERSOON Léon Brouwer (015) 213 56 82