Tijdens de ochtenddienst is er oppas voor de jongste kinderen t/m 3 jaar in de crèche naast de kerkzaal, op de begane grond.

Op de eerste zondag van de maand, op christelijke feestdagen en de zondagen in de zomervakantie zijn de kinderen van 4 t/m 12 jaar welkom in de kerkdienst. Er is tijdens deze samenkomsten een vast moment voor de kinderen, dat bestaat uit een verhaal of gesprek met de kinderen en een kinderlied.

De overige zondagen is er ’s ochtends zondagsschool voor de kinderen van de groepen 1 t/m 6 van de basisschool. De kinderen kunnen om 10.00 uur gebracht worden naar een van de zalen op de eerste verdieping van de kerk.

De overige zondagen is er ’s ochtends bijbelclub voor de kinderen van de groepen 7 t/m 8 van de basisschool. De kinderen doen eerst mee met het begin van de kerkdienst vanaf 10.00 uur. Na ongeveer een kwartier gaan zij naar een aparte zaal in het gebouw voor hun eigen activiteit.
Vlak voor het einde van de dienst komen alle kinderen de kerkzaal binnen, zodat iedereen de zegen aan het slot van de dienst meekrijgt.