Ontmoeting

Als gemeente willen openstaan voor de mensen die wonen in de wijk waar onze kerk staat: de wijk Tanthof. Wij verwelkomen iedereen ongeacht afkomst, geloof of levensvisie en staan klaar met een luisterend oor om hulp te geven bij praktische vragen of vragen over het geloof. Zo hopen we een plek te bieden waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en leren kennen.
In de ontmoetingsruimte is er wekelijks een Inloopochtend op vrijdagmorgen. Iedereen kan binnenlopen voor een kop koffie en een praatje. De kerk is open van 10.30 – 12.00 uur. Voor informatie mailen naar inloop@cgkdelft.nl.
Daarnaast is er op de eerste dinsdag van de maand een Ontmoetingsavond die begint met een maaltijd om 18.30 uur. De tweede helft van de avond is er gelegenheid voor verdieping en gesprek aan de hand van wisselende thema´s. Een greep uit de invulling van eerdere avonden: laat je lievelingsmuziek horen, teken het huis waarin je bent opgegroeid en vertel daarover, levend ganzenbord of een gesprek aan de hand van kaartjes met levensvragen. Voor het bereiden van de maaltijden worden ook gasten, die dat willen, ingeschakeld. De avonden duren meestal tot ongeveer 21.00 uur. Voor meer informatie of opgeven voor de maaltijd mailen naar ontmoetingsavonden@cgkdelft.nl.

NB. In verband met door de overheid opgelegde corona- maatregelen kan het zijn dat het niet verantwoord is om de kerk open te stellen voor deze activiteiten. Actuele gegevens worden op de homepagina van deze website kenbaar gemaakt.