Binnen de gemeente vinden allerlei activiteiten plaats voor en door kinderen en jongeren.

Crèche (0-3 jaar)

kinderopvangElke zondag en op de feestdagen is er tijdens de morgendienst crèche voor de kinderen van 0 tot en met 3 jaar. De crèche heeft een eigen lokaal in het kerkgebouw, naast de ontmoetingsruimte.

Zondagsschool (4 -10 jaar)

zondagschool-1Tijdens de morgendienst (m.u.v. de eerste zondag van de maand en de zomervakantie) wordt er, direct bij aanvang van de dienst, zondagsschool gehouden in de bovenzaal van de kerk voor de leeftijdsgroep 4 t/m 10 jaar. Vóór de zegen sluiten de kinderen weer aan in de kerkzaal.

Bijbelclub (10 – 12 jaar)

jeugdbankDe Bijbelclub is voor kinderen van 10 t/m 12 jaar uit de schoolgroepen 7 en 8. Er is Bijbelclub op zondagmorgen tijdens de kerkdienst in de consistorie (m.u.v. de eerste zondag van de maand en de zomervakantie). Daarnaast is er een paar keer per seizoen een clubmiddag.

Kinderen in de kerk (4 – 12 jaar)

zondagschool-2Op de eerste zondag van de maand, bij bijzondere diensten en de zondagen in de zomervakantie zijn de kinderen van zondagsschool en Bijbelclub tijdens de morgendienst welkom in de kerk. In de liturgie is er dan een speciaal moment voor de kinderen opgenomen. Ook het wederzijds contact tussen de kinderen en de overige gemeenteleden wordt hierdoor gestimuleerd.