Ontmoetingsavonden

Wanneer?
Eenmaal per maand

Waar?
‘het Boek’, Sandinoweg 151, Delft

Hoe laat?
Van 18.30 tot 21.30 uur

Wat?
Maaltijd (18.30 – 19.30 uur) met aansluitend een programma

Voor wie?
Voor gasten en voor gemeenteleden. Voor iedereen die op ontspannen wijze de ander wil ontmoeten rondom een thema of activiteit.
Een plek waar aanvulling en verdieping is te vinden op de ontmoeting met God en met elkaar op zondag, of andersom: waar gasten kunnen proeven van de ontmoeting die er ook op zondag is. Van hieruit zoeken we – voor wie wil – naar mogelijkheden voor verdieping in kleinere verbanden.

Programma?
Het programma laten we deels laten afhangen van de vragen en interesses van de aanwezigen. Het programma zal zich dan ook gaandeweg het jaar vormen, en we nodigen de aanwezigen van harte uit om zelf ook vorm te geven aan dit programma.

Data en onderwerpen seizoen 2018-2019
De data voor seizoen 2018 – 2019 zijn bekend.

Datum Onderwerp
23-okt  Nader kennis maken met elkaar. Neem een voorwerp mee dat iets zegt over jezelf of een verhaal dat je met de ander wilt delen.
20-nov Mystery-guest. Iemand vertelt zijn levensverhaal met een lach en een traan. Voor de groep heeft hij/zij een paar vragen waar we met elkaar vervolgens over doorspreken.
18-dec We kijken met elkaar naar een korte film die uitnodigt tot gesprek …
15-jan Deze keer staat er een ‘Verhalenavond’ op het programma. Heb jij een mooi verhaal dat jou raakt: een gebeurtenis, een passage uit een mooi boek, een film- of documentairefragment, een boek uit je kindertijd, een herinnering, …. deel je verhaal met de groep. Wil je mee eten, geef je dan op via ontmoetingsavonden@cgkdelft.nl De maaltijd begint om: 18.30 uur.
12-feb We speelden het spel ‘Kaarten op Tafel’ in kleinere groepen. Het is een spel dat uitnodigd tot gesprek.
12-mrt Dit keer gaan we ganzenborden. Maar dan net even anders dan vroeger bij opa en oma ….
9-apr Op deze avond kijken we naar de film over ‘onverwachte ontmoetingen met Jezus
7-mei
4-jun
2-jul

Opgeven?
Voor de inkopen rond de maaltijd is het handig om te weten of je komt. Meld je aan via ontmoetingsavonden@cgkdelft.nl (s.v.p. uiterlijk 1 dag van tevoren doorgeven). Hier kun je ook terecht voor meer informatie. Als het niet lukt om de maaltijd bij te wonen, dan ben je ook alleen welkom om de avond zelf (vanaf circa 19.45 uur).