Maart     | Iedereen heeft een talent

Poppenspeler Matthijs Vlaardingerbroek komt langs met zijn voorstelling ‘Iedereen heeft een talent’.
Daaraan gekoppeld organiseren we samen met Kinderboerderij Tanthof een speurtocht ‘Op zoek naar talenten van dieren’.
Een gezellige middag voor kinderen, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s. De datum voor deze activiteit is geprikt: zaterdag 30 maart (vanaf 13.30 uur).

Juni/juli | Sporttournooi en BBQ

Een sport tournooi voor jeugd uit de wijk georganiseerd door onze jeugd, met aansluitend een gezellige BBQ.
Nog even lekker de spiertjes losgooien voor de vakantie periode zich aandient.

28 Juni | Zomeravond concert  aanvang 19.30 uur tot ……

Welk muzikaal talent huist er in onze wijk en in “het Boek”? Kan muziek verbinden? Het wordt in ieder geval een afwisselende avond met onder andere een kinderkoor, een heus klassiek Tanthof-kwartet en een band met feel good muziek. Begin juni volgt meer informatie, dus hou de website in de gaten.  En na afloop ruimte voor ontmoeting, met hopelijk een mooie zomeravond in onze tuin met sfeerverlichting van vuurkorven.

Oktober   | Kansen voor Tanthof

De wijk Tanthof staat in de spotlights. Vanuit de gemeente is er volop aandacht voor de wijk in de periode februari-maart
diverse inloopavonden in de de Hofstee over de toekomst van de wijk. We willen kijken of we bij deze gesprekken aan kunnen
sluiten en hoe we als gemeenschap iets kunnen betekenen voor de wijk. Hoe we dit gaan invullen weten we nog niet precies.
Een lezing met discussie? Een workshop? Het bundelen van verhalen uit de wijk? Of misschien wel iets heel praktisch? We gaan het zien!

December  | Tanthof Kerstroute

Voor de derde keer willen we de Kerstroute organiseren. Het concept houden we hetzelfde. De route zal weer een ander stukje Tanthof aandoen.
Kinderboerderij Tanthof en muziekjuf Hille doen graag weer mee….. Wellicht met nog meer actieve inzet van mensen vanuit de wijk.
De datum is ook al geprikt: zaterdag 21 december.